Despre mineCătălin a avut prima întâlnire cu fotografia la vârsta de șase ani, atunci când îl ajuta pe tatăl lui la mărit și tăiat fotografiile făcute pe film. E un deliciu să-l asculți cum povestește de ghilotina zimțată cu care tăia marginile fotografiilor, acele margini specifice pe care ni le aducem aminte cu toții.

Primul contact cu fotografia digitală a fost în 2004 și de atunci lucrurile s-au legat de la sine: experiența obținută din fotografierea pe film, pasiunea pentru fotografie, profesionalismul și acel mic defect numit perfecționism l-au propulsat pe Cătălin în domeniul fotografiei comerciale.

Deși iubește fotografia de portret, Cătălin nu se plictisește niciodată dacă are la îndemână un obiect și un studio foto, ba chiar e în largul lui în fața mesei de produs, lângă trepied și stativele cu lumini, e fericit ca un copil într-un magazin cu jucării.

 

 

Portofoliu:

Intel, Vodafone, Romtelecom, Wienerberger, PhilipMorris, Knauf Insulation, CMF Consulting, Yves Rocher, Trust Media, Markethink Advertising, LeoBurnett, Repower, PriceWaterHouseCoopers, BASF, Medas, ACER, Socomec, Oana Andra, Goran Biris, Irinel Columbeanu, TV Paprika, Exec Edu, Coltul Verde, Habibi Restaurant, Somelier.ro, 4k Broadcast Solutions, Amadeus Cruises, Generatia Alfa, BCR, EFG, Laurier Rose, Tamisa Trading, Radox, FruFru, La Copac, Dulceata lu’ Razvan, etc.